Lunch v 21 – 20 maj till 24 maj

Lunch v. 21

Måndag:
Grön ärtsoppa med mynta
Ört- & chiliöverbakad småländsk kotlett serveras med skysås & rostad potatis

Tisdag:
Broccolisoppa
Smörstekt sejfilé serveras med potatispuré & brynt smör

Onsdag:
Vit bönsoppa med kräm på soltorkade tomater
Ugnsbakad kycklingfilé serveras med tomatsås & ris

Torsdag:
Ruccolasoppa med färskoströra
Dillkött på högrev serveras med kokt potatis & smörsvängda morötter

Fredag:
Potatis- & jordärtskockssoppa
Biff á la Lindström av ekologisk nötfärs från Bonnakött, dijonkräm & rostade rotfrukter

Veckans sallad: Pastasallad serveras med varmrökt-laxmousse & dillolja

Veckans vegetariska: Morotsbiffar med rostad potatis & basilikakräm

Varmt välkomna!