Lunch v 43 – 23 till 27 oktober

Måndag

Morotssoppa med apelsin, saffran & chili
Örtig fläskgryta på småländsk kotlett serveras med kokt potatis & rostad persiljerot

Tisdag

Kött- & grönsakssoppa
Smörstekt makrillfilé serveras med potatispuré & skirat smör

Onsdag

Champinjonsoppa
Spagetti Bolognese med hyvlad Grana Padano

Torsdag

Ärtsoppa & pannkaka med grädde & sylt
Ölandskyckling med rostade rotfrukter & rödvinssås

Fredag

Fransk löksoppa med krutonger
Ugnsbakad laxfilé med kokt potatis & kall dillsås

Veckans sallad: Sallad med rostade jordärtskockor, soltorkade tomater & rödbetschips, ruccolakräm

Veckans vegetariska: Höstig rotfruktsgryta serveras med råris

Lördag & Söndag:

Bistromeny 11.30 – 15.00