Lunch v. 8
Måndag:
Surdegsbruschetta med mozzarellagratinerad kotlett, tomatsallad & basilikamajonnäs
Köttfärssås med pasta & riven ost
Tisdag:
Rustik vintersoppa
Hemmagjorda fiskpinnar med potatismos, ärtor & remouladsås
Onsdag:
Grön ärtsoppa
Hamburgare med cheddarost, karamelliserad lök, baconcrunch & tomat serveras med hemgjorda pommes & Rhode Islandsås
Torsdag:
Ärtsoppa & pannkaka med grädde & sylt
Chicken nuggets – cornflakespanerad kycklingfilé serveras med krämig sweet chilisås, grönsallad & kulpotatis
Fredag:
Krämig champinjonsoppa
Bakad potatis med skink- eller skagenröra
Veckans sallad: Sallad Nicoise med ugnsbakad lax, ägg & balsamicodressing
Veckans vegetariska: Selleribiffar med bönsallad & äppelyoghurt
Med reservation för ev. ändringar
Varmt välkomna!